Peisovner

bildet viser en peis
For mange av våre kunder er det viktig å kunne snakke med en fagperson for å finne riktig peis eller ovn. Vi har 65 utstilte modeller av høy kvalitet. Det er også viktig å få peisen montert på en sikker måte med sertifiserte håndtverkere.

Lars og Ronny hjelper deg med dette og har mange års erfaring. Ofte kan et ildsted ha dårlig trekk. Her har vi også mulighet til å bistå med gode produkter eller råd. Vi kan i tillegg både rehabilitere eller bygge nye piper om det er nødvendig.
Dovrepeisen

Vår leverandør Dovrepeisen kan stolt vise til sin tittel som verdens eldste peisprodusent. Deres historie som peisleverandør for det norske folk strekker seg helt tilbake til 1933, hvilket har gitt dem mye erfaring og god kunnskap om kundens behov og utviklingene i markedet. Med et fokus på kontinuerlig utvikling og miljøvennlige ovner har Dovrepeisen vokst fra Ulefos Jernstøperi til å bli en internasjonal aktør. Dovrepeisen tilbyr et bredt utvalg peiser, og produserer alt fra peisinnsatser til vedovner.

bildet viser en peis
bildet viser en peis
Nordpeis

Gjennom flere år på peismarkedet har Nordpeis vokst seg til Norges største leverandør av peis. Selskapet ble etablert i 1984, og etter deres suksess på det norske markedet har Nordpeis utmerket seg i andre land i Europa. Denne internasjonale satsningen er noe de ønsker å fortsette med, gjennom klassiske nordiske design kombinert med et fokus på miljø. Nordpeis tilbyr en rekke produkter, og i tillegg til deres mange populære peiser kan de også levere innsatser, stålpiper, ovner og annet tilbehør til peis.

Westfire

Westfire er et dansk selskap, med fokus på kvalitet og detaljer i sitt arbeid med peiser. De ønsker gjennom sine produkter å effektiv og miljøvennlig utnytte varmeenergien fra peisen, samtidig som deres kunder er fornøyde med peisens utseende. De tidløse peisene kommer i et mangfold av klassiske design, som gjør at de glir elegant inn i ethvert rom samtidig som de varmer opp hjemmet.

bildet viser en peis
bildet viser en peis
Jøtul

Peisene fra den norske peisleverandøren Jøtul ønsker å kombinere bærekraft med peishygge. Dette er et konsept de leverer gjennom sin tillit til norsk håndverk, moderne design og god kvalitet på sine peiser. Det er dette fokuset på kvalitet som gjør at Jøtul kan tilby den lengste garantien på markedet, og at deres tidløse F602 modell er har markert seg som den mest solgte ovnen i historien. Jøtul tilbyr sine produkter har latt bedriften etablere seg i 45 land, og gjennom lokale tilpasninger fortsetter selskapet å forsyne andre land med det klassiske nordiske designet av peiser.

Norsk kleber

De lekre klebersteinsovnene fra Norsk Kleber er mer enn bare en ovn. Som den eneste produsenten i Norge av klebersteinsovner og peiser benytter Norsk Kleber seg av materialer fra naturen, og de unike mønstrene i kakkelen gjør at ingen av ovnene blir helt like. Klebersteinen egner seg utmerket til formålet som byggestein for peiser, da de tåler høy varme samtidig som de er behagelige å ta på. Leverandøren fortsetter å fokusere på kvalitet og høye standard for produktene sine, enten det er rentbrennende ovner, underlagsplater, peiser eller ovner. 

bildet viser en peis
bildet viser en peis
Heta

Den danske peisleverandøren Heta gjennom sitt fokus på dansk design og god kvalitet etablert seg i 22 land, hvor de tilbyr sine peiser som er produsert på Jylland i Danmark. Den familieeide bedriften ble grunnlagt i 1972, og har siden da designet og produsert en bred variasjon av peiser for å kunne tilby noe for ethvert hjem. I tillegg til å varme opp huset ønsker Heta at deres peiser skal være dekorative, og skape en avslappet atmosfære i hjemmet til kundene deres.

Exodraft

Med et exodraftrøyksugersystem har du kontroll med skorsteinstrekket uavhengig av værforhold eller andre ytre faktorer.

Siden ilden fatner mye hurtigere slippes færre partikler ut i atmosfæren, noe som er fordelaktig for både deg og miljøet.

bildet viser en peis
bildet viser en peis
Stålpipe

En stålpipe er en fleksibel løsning for din nye peis eller ovn. Den er enkel å montere, gir minimalt med inngrep i boligen, og hele jobben kan gjøres på en dag. Hos oss får du kjøpt stålpiper fra Jøtul og nordpeis.

Vi hjelper deg med rehabilitering eller installasjon av ny pipe.