Om oss

Kvalitet i over 20 år

FagFlis Elverum AS ble stiftet i 1996 av Bygg- og Murmester Ivar Bakke. Selskapet har vokst til en stor og solid bedrift med 19 ansatte, hvor fem er mestere.

Kvalitet er viktig For Mesterbedriften FagFlis Elverum AS, er det viktig med kvalitet. Kvalitet er også assosiert med bedriftens filosofi. «Våre kunder skal vite at kvalitet er Alfa og Omega for oss. De skal oppleve kvalitet i alle våre produkter og i alt vi gjør», forteller Ivar Bakke, daglig leder i FagFlis Elverum AS. «Slik har det alltid vært, og er en av våre viktigste suksessfaktorer», fortsetter Ivar. Han ønsker at alle kunder, store som små, skal oppleve dette i all kontakt med FagFlis Elverum AS, fra første møte til sluttkontroll av ferdig produkt.

Totalleverandør innen oppussing Med Sentral Godkjenning kan FagFlis Elverum AS hjelpe deg med alt, også det som har med offentlige godkjenninger å gjøre. De har Sentralgodkjenning i tiltaksklasse 1 og 2, og våtromssertifikat, sertifisering for piperehabilitering, sertifisering for varmearbeider, godkjenning for bygging av stillasje og totalprosjektering av mindre bygg og rehabilitering. Flislegging er en selvfølge, og her er det bare fantasien som kan sette en stopper for prosjekter de kan få til.

Butikk med bredt utvalg I butikken finner du et godt utvalg av steiner og fliser til både inne- og uteområder. Belegningsstein, skifer og naturstein av høy kvalitet er ofte populære valg. FagFlis Elverum leverer førsteklasses materialer til forskjellig bruk, det være seg i en bad, gang, kjøkken, terrasse, eller garasje. Du finner ekspertisen hos FagFlis, og de hjelper deg gjerne med ditt prosjekt både som privat og proffkunde.

Husleverandør FagFlis Elverum er i tillegg husleverandør og forhandler av Hellvikhus. De kan levere nøkkelferdige hytter og hus. Ser du i huskatalogen inneholder den alt fra vanlige eneboliger og hytter, til det mer elegante med påkostede materialer og god plass. FagFlis Elverum tar seg av alt fra byggesøknad og til ferdigattest. Mens dyktige ansatte hos FagFlis utfører jobben, kan kunden nyte den hektiske byggeperioden fra sidelinjen.