Byggeklare hyttetomter

Osensjøen/Trysil – Beliggenhet ved Osensjøen turistsenter

Tomtene har idyllisk beliggenhet i stille og rolige omgivelser ved bredden av Osensjøen. Kort vei til Fjellet. Osensjøen og mange fritidsaktiviteter gjør at området egner seg svært godt for besøk hele året.

Alle tomtene har utsikt til sjøen og gode solforhold. Meget barnevennlig uten gjennomgangstrafikk og med store friområder/grøntarealer, badestrand og badebasseng med sklie.

Flotte tur-og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, b la tilgang til milevis oppkjørte skiløyper. Ca 6 km til sjøenden tettsted med butikk, post, bensinstasjon, idrettsplass, lysløype m.m.

Kun 42 km til Norges største alpinsenter i Trysilfjellet. Kun to timer kjøring til Oslo.

Pris fra kr 700.000,-

 

Tre ledige tomter igjen, 37, 38 og 40.

bildet viser et kart

Knut Wolla
Boligkonsulent
telefon: 90867496
e-post: kw@ffelv.no

Tomter Elverum

Fredensvoldvegen

Tomter med fantastisk beliggenhet ved Glomma og flott utsikt over Prestøya. Dette mener vi er Elverums fineste tomteareal. Kort avstand til Elverum sentrum med byfasiliteter som kjøpesentre, cafeer, restauranter, forretninger, kino, bibliotek, lege, tannlege og øvrige servicetilbud. Flott turområde med blant annet «Kjærlighetsstien» i umiddelbar nærhet. Området er foreløpig ikke regulert.

Nordlivegen 33

Sentralt beliggende tomt uten byggeklausul. Tomten har en sentrumsnær beliggenhet i Nordleiret kun et steinkast unna Sagtjernet, med gangavstand til det meste i Elverum. I sentrum med byfasiliteter som kjøpesentre, cafeer, restauranter, forretninger, kino, bibliotek, lege, tannlege, barne og ungdomskule, barnehage, gang og sykkelveier til alle faseliteter og øvrige servicetilbud. Er du glad i frisk luft så kan du starte dagens trimtur utenfor døren og spasere rundt Sagtjernet med badeplass og fin tursti. Ønsker du litt lengre tur ligger bymarka i Stavåsen i kort gangavstand fra leiligheten. Her er det flotte tur- og sykkelstier på sommerstid, samt oppkjørte skiløyper på vinteren. Her kan du løpe eller gå på myke skogsstier opp til Stavåsdammen hvor det er bademuligheter og fine friområder.

Glimmervegen

Vi har til salgs to byggeklare tomter som er regulert til tomannsboliger. Tomtene har en flott beliggenhet med fantastisk utsikt og sol til langt på kveld. Sagåa med ørretfiske rett i nærheten og kort gangavstand til Damtjernet med ypperlige muligheter for bading, fisking og rekreasjon. Ingen gjennomfartstrafikk ettersom bilveien går over til gang- og sykkelsti like i nærheten av tomtene.

Hjemmovegen

Denne tomta ligger i landlige omgivelser på Jømna. Det er skole i nærheten, og gang- og sykkelvei til Elverum. Avstanden til sentrum er cirka 10 kilometer. Tomta ligger fritt og fint i terrenget med god tilgang til Glomma. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker en rimelig enebolig i nærheten av sentrum.

Knut Wolla
Boligkonsulent
telefon: 90867496
e-post: kw@ffelv.no