bildet viser en mann med grå t-skjorte med logoer på

Skikkelig trekk i pipa med Exodraft

Butikksjef Lars Nilsson hos Fagflis Elverum har et godt råd hvis du sliter med dårlig trekk i pipa: Skaff deg en Exodraft! Det er nemlig den eneste løsningen som garantert gir deg problemfri fyring i den kalde årstiden.

En røyksuger er en elektrisk vifte for høye temperaturer. Røyksugeren monteres på toppen av pipa og sikrer at peisen eller ovnen får nok luft slik at den brenner rent hele dagen og uten noen problemer. Den lager et undertrykk i pipa, og gjør at du aldri mer trenger å slite med å tenne opp.
-Exodraft røysuger er et helt genialt produkt. Det er den desidert beste løsningen mot dårlig trekk i pipa, sier Nilsson.

Det klart beste alternativet

Ifølge butikksjef Nilsson kan du legge til så mange meter du vil på pipa for å få bedre trekk uten å være sikker på at det kommer til å fungere. Han mener det er et mye bedre alternativ å installere en Exodraft røyksuger. Det kan ofte være billigere, også.
-Du trenger ikke prøve deg fram med en Exodraft. Når du går til anskaffelse av en god røyksuger, kan du være hundre prosent sikker på at den kommer til å virke. Monteringen er forholdsvis enkel, og du klarer det fint selv hvis du er rimelig nevenyttig og har muskelkraft nok til å løfte den på plass. Røyksugeren er solid konstruert. Derfor veier den også litt. Exodraft er konstruert for høy driftssikkerhet og lang levetid. Vi byttet nylig en Exodraft her i distriktet som ble montert en gang på 80-tallet. Den virket fremdeles, men eieren ville ikke ta noen sjanser på at det skulle skje noe i vinter med de høye strømprisene og den usikkerheten som vi har nå for tiden, forteller Lars Nilsson.

CTA