bildet av ansatt

Mirakelproduktet Brixor fugefornyer

Butikksjef Lars Nilsson hos Fagflis Elverum AS mener det er snakk om det reneste mirakelproduktet. Med Brixor fugefornyer kan du enkelt, effektivt og relativt rimelig gi dine gamle, slitte fuger et nytt, bedre og ikke minst varig liv.

-Dette er et genialt produkt for alle som sliter med møkkete eller misfargede fuger på badet eller kjøkkenet. Det gjelder faktisk så mange som åtte av 10 av oss. Det går ikke an å mislykkes med Brixor fugefornyer.  Alt du trenger finner du i boksen, og jobben er så enkel, at selv de mest klønete blant oss klarer å få til dette i løpet av en ettermiddag, mener butikksjef Nilsson.

Nye friske fuger på en dag

Alle som har prøvd det vet at sementbaserte fuger blir misfarget når det har gått en stund. Mange av oss har prøvd å vaske bort stygge flekker fra fugene, og når det ikke har nyttet, skrapt og pirket etter beste evne. Strevsomme og fullstendig bortkastede timer.

-Det går selvsagt an å skrape vekk fugene og legge nye, men det er en tidkrevende jobb som blir fryktelig kostbar hvis du setter den bort til en fagmann. Med Brixor fugefornyer slipper du alt dette. Du får du nye, friske fuger samme dag, og du sparer masse penger på å gjøre jobben selv, sier Lars Nilsson, og forteller at produktet kan brukes på gulv og vegger, i private hjem og offentlige rom.

Leveres i en rekke farger

Brixor fugefornyer leveres i en rekke farger, og kan også brukes til å «male» over den gamle fargen når du ønsker deg noe nytt. Den har dessuten en rekke andre fordeler.

-Fugefornyeren hindrer mugg og soppdannelse, den gir varig beskyttelse, den er motstandsdyktig mot flekker, den er fargebestandig og den forenkler rengjøringen, sier butikksjef Nilsson.

-Det er ikke noe å tenke på engang. Dette er et produkt som alle med fliser på badet eller kjøkkenet har nytte av.