bildet viser Tor Willy hos FagFlis Elverum

Fra hjelpemann til prosjektleder

Thor Willy Svela er en driftig kar som trives veldig godt i Fagflis Elverum. Fra han ble ansatt i 2007 har han gått gradene fra hjelpemann til prosjektleder med Mesterbrev.

Med bakgrunn fra forsvaret og befalsskolen, hvor han møtte sin fremtidige kone, har de etablert seg på Løten med to barn på 8 og 11 år som de bruker mye tid på.

Arbeidsmiljøet som motiverer

At han nå har jobbet i tretten år i samme bedrift er på grunn av et veldig godt arbeidsmiljø og gode arbeidskolleger. Jobben er variert og motiverende, ingen dag er lik.
For tiden jobbes det med 4-mannsboliger og større jobber for Stange kommune.

Livet som småbarnsforeldre og motorsykkelentusiaster

Tiden flyr fort for småbarnsforeldre og for Thor Willy og kona går det i ett. Det er jobb, kjøring til aktiviteter, lekser og forhåpentligvis tid til litt motorsykkel til slutt. Begge to kjører Harley Davidson og er medlemmer av Svartbekkken MC. Det å få tid til å kjøre noen langturer sammen i løpet av sommeren er høydepunkter i tilværelsen.

Thor Willy er ikke noe særlig glad i sport, men med ett hederlig unntak, golf.  Med et handicap på 19 var dette noe han brukte mye tid på i sine yngre dager. Det er en ting han ønsker å ta opp igjen når han får litt bedre tid.