bilde viser tegning av er hus

Flere nye prosjekter på gang

Det skjer mye hos Fagflis Elverum AS for tiden. Ikke minst på boligfronten. Et stort prosjekt med 48 leiligheter på Nordmo-tomta er nå under regulering, og skal etter planen settes i gang i løpet av 2023. Oppstart på et prosjekt med firemannsboliger i Elgveien. Bedriften er også involvert i utviklingen av nullutslippsbydelen Ydalir i Elverum.

-Dette ligger nok noen år frem i tiden, men vi opsjon på to tomteområder, og vi håper og tror at dette blir en realitet rundt 2026, sier daglig leder Ivar Bakke hos Fagflis Elverum AS.

Flere utleieleiligheter

Prosjektet på Nordmo-tomta kommer til å bestå av 48 ett- og toromsleiligheter som alle etter planen skal leies ut. Ivar Bakke mener det er stort behov for utleieleiligheter i Elverum.

-Det skjer mye her i byen for tiden. Forsvaret hevder at de skal bygge opp igjen aktivitetene på Terningmoen, og studentene som kommer hit til byen trenger også et sted å bo. Det er en voldsom utvikling, og byen trenger definitivt flere utleieobjekter.

Firemannsboligene i Elgveien vil bli vesentlig større, men det kan bli aktuelt å leie ut disse også.

-Vi ser an interessen før vi bestemmer oss for om disse leilighetene skal legges ut for salg eller utleie. Disse leilighetene blir på hundre kvadratmeter brutto og med tre romslige soverom, boder både ute og inne og egne garasjer til hver leilighet, forteller Ivar Bakke.

Ønsker du mer informasjon kontakt:

bilde viser portrett bilde av ansatt

Ivar Bakke
Daglig leder

Telefon:  906 16 760
E-mail: ib@ffelv.no