Bildet viser hyttetomter

Fantastiske hyttetomter ved Osensjøen

-Nå har vi flere hyttetomter til salgs ved friluftsmekkaet Osensjøen. Alle tomtene har flott utsikt over den vakre innsjøen, og svært gode solforhold. Flere av tomtene har egen strandlinje. Dette er en sjelden mulighet til å skaffe deg en hyttetomt ved en av Østlandets vakreste innsjøer.

Det sier en usedvanlig entusiastisk daglig leder Ivar Bakke hos Fagflis Elverum AS, som også kan tilby ferdig oppsatte hytter fra den rikholdige katalogen til Hellvik hus.

-Vi holder akkurat nå på å sette opp hytta Vidsyn på en av disse tomtene. Både hytta og beliggenheten er helt spektakulær, mener Bakke.

Kort avstand til Oslo

Tomtene som nå skal selges ligger i de to hytteområdene Hammeren og Gresgarn i Søre Osen . Begge områdene har idyllisk beliggenhet i stille og rolige omgivelser langs den østre bredden av Osensjøen.

– Det er massevis av fritidsmuligheter i området.  Osensjøen er like flott om vinteren som om sommeren med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt. Dette er et meget barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk og med store friområder og grøntarealer, badestrand og badebasseng med sklie, båtliv (Osensjøen er tre mil lang), fiske og jaktmuligheter. Om vinteren er det milevis med oppkjørte skiløyper. Like i nærheten, i nordenden av sjøen, er det alpinanlegg, og det er kort vei til Trysilfjellet med Norges største alpinsenter, forteller Ivar Bakke.

Gresgarn ligger omtrent seks kilometer nordøst for tettstedet Sjøenden der du blant annet finner butikk, post, bensinstasjon, idrettsplass og lysløype. Til Hammeren er det ytterligere et par kilometer. Det er ikke alt for langt til Oslo, heller.

-Det tar ikke mer enn to timer å kjøre opp hit fra hovedstaden, frister Bakke, som gjerne inviterer interesserte til å ta kontakt.

Send oss gjerne en epost ib@ffelv.no hvis du vil vite mer om disse unike hyttetomtene.