Fagflis Elverum oppdaget skade i pipa

– Det som overrasket meg aller mest, var at det ikke var spor etter håndverkerne når de var ferdige med jobben. Jeg må si at folkene hos Fagflis Elverum imponerte kolossalt.

Kjell Sverre Nordbæk skulle bare bytte ut sin gamle ovn. Men da den skulle settes på plass, oppdaget montøren en sprekk i pipa. I stedet for ny ovn ble det dermed full stopp i arbeidet og fyringsforbud på kjøpet.

Ville ha ny ovn

Familien Nordbæk bor i et 80-tallshus noen få kilometer sør for Elverum sentrum. Det er som kjent kaldt om vinteren i området, og vedovnen er i flittig bruk i den mørke årsrtiden. Men ingen, heller ikke feieren, hadde merket at det var noe galt med pipa.
– Vi hadde bestemt oss for å bytte ut den gamle ovnen. De moderne er jo mye mer effektive og miljøvennlige. Vi fant en vi likte hos Fagflis Elverum. Dessuten kunne de svare på alle spørsmålene vi hadde, og viste tydelig at de hadde greie på det de drev på med, forteller Kjell Sverre Nordbæk.

Kjempebra jobb

– Da de kom med den nye ovnen, og oppdaget problemet med pipa, var vi innstilt på at det ville ta tid å utbedre skaden. Sprekk i pipa er jo en alvorlig affære med brannfare og fyringsforbud, og problemet var at dette var rett oppunder juletider. Men da svingte folkene hos Fagflis Elverum seg rundt. De kom med en ny stålpipe, og var ferdig med hele jobben tre dager før jul. Jeg må si at de fikset denne jobben kjempebra. Og som sagt var det ikke et støvfnugg etter dem, roser Kjell Sverre Nordbæk.