Bildet viser firemannsbolig under bygging.FagFlis Elverum har prosjektet

Bygges for fullt i Elgvegen

Nå er det full aktivitet i arbeidet med den nye store firemannsboligen i Elgvegen på Elverum. Nylig kom takstolene på plass, og store deler av fasaden har fått kledning. Prosjektleder Thor Willy Svela hos Fagflis Elverum AS regner med at byget vil stå innflyttingsklart i løpet av vårparten til neste år.

 -Vi måtte sette dette prosjektet litt på vent i sommer fordi vi hadde andre jobber som vi måtte prioritere, men nå er det fullt fokus på denne firemannsboligen. Nå har vi til enhver tid to til fire mann på byggeplassen, og arbeidet går fort framover, forteller prosjektleder Svela.

 

Treroms, moderne leiligheter

Firemannsboligen består av to leiligheter på bakkeplan og to i andre etasje. Det er snakk om treroms, moderne leiligheter på rundt 100 kvadratmeter. Leilighetene skal utstyres med tidsriktige og energieffektive løsninger som gulvvarme og opplegg for varmegjenvinning. Bad og vaskerom/teknisk rom får flislagte gulv og vegger, og det blir parkett eller laminat på gulvene i alle oppholdsrommene.

-Det blir flotte og romslige leiligheter med gode fasiliteter, forteller Thor Willy Svela.

-Alle leilighetene får en romslig balkong, utvendige boder og egen garasje. Vi har allerede satt opp en del slike firemannsboliger på Løbergsmoen her i Elverum, og vi vet at disse er veldig populære, sier Svela, og forteller at det ennå ikke er avklart om de nye leilighetene skal legges ut for salg eller om de skal leies ut.

-Det er stor etterspørsel etter begge deler for tiden her i Elverum.

bildet viser fra byggeplass Elgvegn der FagFlis Elverum har et byggeprosjekt