bildet viser utendørs

Bygde sin egen drømmehage

Gjennom vinteren har Anna sådd og drevet frem et 1000-talls blomster innendørs. Disse er nå er plantet ut i nybygde blomsterbed og pergolaer. Med god hjelp og gode produkter fra FagFlis Elverum har de fått et fantastisk flott uterom.

Hagen er vår hobby

Vi er veldig hageinteresserte begge to, forteller Trygve. Samboeren har øye for hvilke planter og farger som passer sammen og hvor i hagen de trives, mens jeg liker best å snekre og mure. Jeg har alltid syntes det har vært morsom å bygge og skape ting, derfor gjorde vi jobben selv. Men vi er begge to opptatt av at hagen skal være frodig og vakker.

Elverum – vår rådgiver og inspirator

Vi søkte råd hos FagFlis på Elverum. Vi visste fra tidligere at de har høy kompetanse og mange produkter å velge i. Der fikk vi alt vi trengte til prosjektet vårt. Lars og Ronny i butikken ga oss nye idéer, inspirasjon, råd og veiledning. Gjennom dialogen vi hadde med dem diskuterte vi oss frem til gode løsninger. Vi fikk umiddelbart følelsen av at slike hageprosjekter hadde de god erfaring med.

Deler kunnskap med kundene

Nå har vi fått den hagen vi har drømt om i flere år. Selvbygde blomsterbed som er fylt opp med selvdyrkede planter, utendørs peis og grill, pergolaer, sittegrupper og belysning. Prikken over i-en og selve smykket og blikkfanget i hagen er en ombygd kjøkkenbenk som er blitt til et blomsterbord – også dette en idé fra FagFlis.

Fulgte prosjektet

Vi kan ikke få fullrost Lars og de andre på FagFlis som har fulgt prosjektet vårt på nært hold. De har hjulpet oss veldig mye – både i valg av produkter og hvordan vi skulle gå frem i arbeidet. Det ble noen turer innom FagFlis for å spørre om ting. Der var de alltid like imøtekomne og hjelpsomme. Vi følte oss velkomne selv om vi ikke alltid handlet.  Går du med lignende planer anbefaler jeg gjerne FagFlis på Elverum.  De har en egen evne til å gå i dialog med deg som kunde og sammen finne de beste løsningene. De hjelper deg med alt innen fagfeltet flis og mur.