Nergaard Mur & Flis har godt rykte på seg, og har økende oppdragsmengde. Derfor må de ha leverandører de stoler på og vet leverer på tid. – FagFlis Elverum er fenomenale i alle ledd – her får jeg topp kvalitet på produktene og den beste service’n, sier daglig leder og eier Tor Ivar Nergaard i Nergaard Mur & Flis.

Tor Ivar Nergaard monterer peis på hytta til Mette E. Harviken. Fotograf: Mette E. Harviken

Når man driver enkeltmannsforetak slik som Nergaard Mur & Flis må logistikken stemme for å få en jevn og god arbeidsflyt. Oppstår det forsinkelser fra leverandør kan man risikere å bli stående èn dag uten å få utført planlagt arbeid, sier Nergaard. Derfor har jeg valgt min underleverandør med omhu, nemlig FagFlis Elverum. – Jeg tar de aller fleste varer fra derfra.

Utfyller hverandre

Jeg har ikke funnet noen bedre samarbeidspartner enn FagFlis Elverum, sier Nergaard. Vi utfyller hverandre – de med sitt brede produktspekter og topp kvalitet og Nergaard Mur & Flis med det utførende arbeidet.

Fagflis har kvalitetsprodukter

– For å holde hva vi lover våre kunder er vi helt avhengig av leverandører som leverer varene til avtalt tid og kvalitet. Det er aldri noe problem hos FagFlis – de stoler jeg 100 prosent på, sier Tor Ivar Nergaard.

Alt er mulig for FagFlis

Nergaard Mur og Flis er god kunde hos FagFlis Elverum og kjøper så å si alt som trengs der. – Enkelt valg, for der får jeg god service, topp kvalitet på alle produkter og de holder meg oppdatert på nyheter de har på vei inn. Kort og godt – hos FagFlis Elverum får jeg den beste faglige service’n sier Nergaard. Ingenting er umulig eller vanskelig når jeg trenger noe fort, eller noe de ikke har i sortimentet.

Dette er Nergaard Mur & Flis

Nergaard Mur & Flis er entreprenør innen mur og utfører alt arbeid innenfor peiser, piperehabilitering, vedovner, piper, mur/puss, skifer, forblending, gulvstøping/gulvavretting, flislegging og baderom.